İş Kulübü Youtube
İş ve Eleman Arayanlar
Ürün ve Hizmetler
Site Haritası
Takvim
Yazarlar
Üyelerimiz

Anasayfa


     İsmail Türkay-Gönen Enerji

   
Ürün Kodu : İsmail Türkay-Gönen Enerji
Üretici : İsmail Türkay-Gönen Enerji
Ürün Özellikleri
İsmail Türkay-Gönen Enerji
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar


Gönen Enerji

İsmail Turkay  Kazım Sekmen

05335670288 – 0266.7725903

Koru Mevkii Hasanbey Köyü Gönen Balıkesir


İsmail Turkay
Mekanik Montaj ve Bakım  Müdürü
 05335670288 – 0266.7725903
Koru Mevkii Hasanbey Köyü Gönen Balıkesir

Türkiye de Yok, Dünyada Yok İlk Kez Gönen’de Kuruluyor

Biyogaz, Sentetik Petrol, Hümik Asit ve Organik Gübre Tesisleri, Gönen’e ve Ülkemize Hayırlı Olsun

Gönen Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. tarafından gerçekleştirilmekte olan enerji projeleri yatırımında sona doğru geliniyor.

Biyogaz Tesisi:

Başta büyükbaş hayvan ve tavuk gübresi olmak üzere çeltik sapları ve mezbaha atıklarından elde edilecek metan gazından elektrik üretimi amacıyla kurulmaktadır. Üretim EPDK’dan alınan lisans kapsamında yapılacaktır.

Sentetik Petrol Tesisi :

Öncelikle biyogaz atığı olmak üzere, arıtma tesisleri çamuru, çeşitli bitkisel atıklar ve mezbaha atıklarının, muhtelif aşamalardan geçirilerek sentetik petrol üretimi, yani bir nevi ham petrol üretimi gerçekleştirilecektir.

Organik Gübre Üretim Tesisleri

Hümik Asit Tesisi:

Bir çeşit  kömür tabakasından elde edilen ve çeşitli işlemlerden geçirilerek, organik gübre olarak tarımda kullanılabilecek bu ürün, sıvı ve katı hümik asit şeklinde üretilecektir. Kimyasal gübrelerle mahvedilen toprağın tekrar doğal hale getirilmesini sağlayacaktır.

Organik Gübre Tesisi:

Ham maddesi % 100 hayvan gübresi olan bu tesis,  hayvan gübresini çeşitli işlemlerden geçirerek organik gübre üretimi yapılmak amacıyla kurulmaktadır. Organik Gübre yine tarımda kimyasal gübrelerin yerine kullanılacaktır.

Üretilen maddelerin pazarlamasında  bir sıkıntının olmadığını belirten şirket yetkilileri, bölgemizde bulunan çiftlik ve çeşitli atıkların çevreye vereceği zararlarının hem de enerji üreterek ortadan kaldırılacağını, bu şekilde hem ülkemizin enerji açığına bir nebze de olsa katkı sağlanacağını hem de bölge için yeni istihdam olanaklarının sağlanacağını belirttiler.

Dört ayrı yatırımın biran önce tamamlanması için  yoğun çalışmaların sürmekte olduğu projeler, sırasıyla Eylül 2013-Mart 2014 tarihleri arasında üretime başlayacak şekilde hedeflenmektedir.

235 dekarlık bir alan üzerinde, Gönen-Biga karayolu kenarı, Hasanbey köyü sınırları içinde bulunan tesislerin yapımına 2012 yılı ilk yarısında başlandığı belirtildi.

Projelerin tamamlanmasıyla birlikte yaklaşık 80-100 kişilik bir istihdam ile bölge ekonomisine de bir katkı sağlanacaktır. Bilgi İçin İsmail Türkay:0533 56702880  266.7725903-04

 

Gönen Enerjinin Tecrübeli Mühendisi

Gündoğan Köyünden İsmail Türkay

   Gönen Enerji de  yatırım çalışmaları hızla devam ediyor.  Türkiye de olmayan ve Gönen de uygulamaya konulan Biyogaz, Organik Gübre, Sentetik Petrol ve Hümik asit işleme tesislerinin kurulumunda  görev alan onlarca teknik  personel, işçi ve mühendis bulunuyor. İsmail Türkay da tecrübeli, emekli makine mühendisi olarak,  genç mühendis ve teknikerlerin başında bulunarak tecrübelerinden hem ülkemizin teknolojik ve saniyi yatırımlarına, hem de genç mühendislerin yetişmesine ve tecrübelerinin aktarılmasına önemli katkılarda bulunan bir değer olarak bulunuyor.

Tesislerin kısa sürede tamamının hizmete gireceğini ve girdikten sonrada ülkemizde yepyeni bir çığır açılacağını belirten İsmail Türkay, daha şimdiden bizimle anlaşma yapanlar oldu.  Üreteceğimiz ürünün pazarı hazır. Faaliyete geçtikten ve deneyim elde ettikten sonra  bu tesisleri  talep eden kişi ve kurumlara ülkemizin her yerinde kurmayı düşünüyoruz.  Çöpe attığımız atıklar burada ekonomimize kazandırılacak, israf önlenecek dedi.

Keşif Dergisi   K..Demircan  13.10.2013   Gsm:0536 6062730

www.kesiftv.net www.gonendenhaberler.net       www.suru-ciftcitv.net   www.turkiyeiskulubu.com


İsmail Türkay Özel Sayfası







 
 
Talep Formu
Adı Soyadı
Mesleği-İşi
E-Mail
Cep Tel
İl
Adres
Konu-Açıklama
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam271
Toplam Ziyaret79866
AraziTV
Örnek Prefabrik Evler
Satılık Araziler
Kesiftv
Örnek Prefabrik Evler
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu