İş Kulübü Youtube
İş ve Eleman Arayanlar
Ürün ve Hizmetler
Site Haritası
Takvim
Yazarlar
Üyelerimiz

Anasayfa


     Özyap Yapı Malzemeleri 7626131

   
Ürün Kodu : Özyap Yapı Malzemeleri 7626131
Üretici : Özyap Yapı Malzemeleri 7626131
Ürün Özellikleri
Özyap Yapı Malzemeleri 7626131
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Ö z y a p

Yapı Malzemeleri
Atıf Yapıcı
Demir Çimento - Tuğla 
Kum ve Çakıl
0266. 7626131 
Fax:7728574


Konutlarımızı Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Konforlu ve Sağlam Yapılar Çoğalıyor

Türkiye de olduğu gibi Gönen dede inşaat sektörü en dinamik ve canlı sektör.

Şehirleşme adımları her geçen gün modern konutların yapılmasıyla, mütaahit sayılarının artmasıyla, insanların uzun vadeli krediler alarak yeni konutlara yönelmesiyle devam ediyor.

Gönen ve Sarıköy de yapılan Toki konutları ile şehir içinde sayıları hızla yükselen konforlu binalar kira fiyatlarını da makul seviyelere indirmiş durumda.

Yeni yapılan konutların  hem hesaplı ve daha konforlu hem de  depreme daha dayanıklı olması  sonucunda eski ev ve arsa sahipleri birleşip anlaşarak tapularını alıp müteahhitlere giderek pazarlığa girişiyorlar.

Uzmanlar Gönen ve çevresinde tarıma elverişli birinci sınıf tarım arazilerini imara açarak üzerine konut inşa edilmesinin sağlıksız ve kötü bir gidişat olduğunu belirtiyorlar. 

Konutların daha çok, tarıma  ve ormana elverişli olmayan, atıl, havadar, zemini sağlam, yüksek rakımlı yerlere yapılmasını tavsiye ediyorlar.

   Sarıköy de  yüksek rakımlı bayır eteğine, sağlam zemin üzerine, tarıma ve ormana elverişli olmayan arazi üzerine  kurulan Toki evlerini örnek gösteren şehir planlamacıları, insan sağlığı ve güvenliği açısından konutların mutlaka depreme dayanıklı, hava silkilasyonu olan, sel felaketinden etkilenme riski olmayan, tarım ve orman alanını ziyan etmeyen projelere ağırlık verilmesi gerektiğini ve bu görevlerin öncelikli olarak belediye başkanlarına, mimar, mühendis ve müteahhitlere  düştüğünü belirtiyorlar.

Yıllardır Gönende  inşaatların her türlü yapı malzemesi ihtiyaçlarını karşılayan Özyap Yapı nın sahibi Atıf Yapıcı; “gelişen teknolojiye göre biz de yapı malzemeleri üretim firmalarından en kaliteli malzemeyi araştırıp bulmaya, temin etmeye ve Gönen deki mütahitleirmize, ustalarımıza, inşaat yapanlara gerek perakende ve gerekse toptan olarak malzeme  satış hizmeti veriyoruz. Bizde sağlıklı konutlaşma ve yerleşimi, kaliteli malzeme ve sağlam işçiliği öneriyoruz. Firmalarımız  ve vatandaşlarımız bizden  her türlü  yapı malzemesini temin edebilirler.” Dedi.

 


 
 
Talep Formu
Adı Soyadı
Mesleği-İşi
E-Mail
Cep Tel
İl
Adres
Konu-Açıklama
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam143
Toplam Ziyaret79076
AraziTV
Örnek Prefabrik Evler
Satılık Araziler
Kesiftv
Örnek Prefabrik Evler
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu